Naslovnica
 
aktivManager Content Management Module
aktivManager CMM je sustav za upravljanje sadržajem čija je uloga olakšati i organizirati procese vezane uz kreiranje sadržaja, posebice ako je sadržaj plod suradnje više osoba. Iako je pojam upravljanje sadržajem po svojoj definiciji vrlo općenit i često povezan s tematikom upravljanja dokumentima, nudimo ga kao specifično rješenje za upravljanje sadržajem za objavu na webu (portali i sl.).

Uloga ovog modula je organizirati izradu i objavu sadržaja na webu te omogućiti korisniku sustava fokusiranje na sadržaj, prepuštajući sustavu brigu o formi prikaza te eventualnom tijeku poslova (workflow) koji treba odraditi od samog unosa do objave na webu. Sustav je namijenjen širokom spektru korisnika, od manjih koji na jednostavan način žele ažurirati vlastite web stranice, pa do velikih tvrtki s potrebama za objavom velike količine informacija putem jednog ili više web sustava/portala. Posebnost sustava je što istovremeno omogućava uređivanje i kontrolu nad specifičnim sadržajima za objavu na web-u, te dokumentacijom i dokumentacijskim sadržajem koji se želi u nekom prilagođenom obliku učiniti dostupnim korisnicima putem web-a.

aktivManager CMM sustav odlikuje se jednostavnošću upotrebe i širokim spektrom podržanih funkcionalnosti:

  • unos i uređivanje sadržaja putem jednostavnog web sučelja, omogućava rad korisnicima bez poznavanja web tehnologija
  • definicija profila za opis prikaza sadržaja dokumenata na webu i opis workflow-a dokumenta
  • sofisticiran sustav dozvola za definiranje prava uređivanja i prikaza sadržaja na nivou pojedinih korisnika ili grupa korisnika
  • povezivanje sadržaja s drugim sadržajima i dokumentima
  • modularanost sustava daje mogućnost dodavanja novih vrsta sadržaja (forum, elektornske forme i upitnici)
  • mogućnost potpune integracije sa sustavom za upravljanje dokumentima aktivManager DMME
  • oslanjanje na otvorene standarde, JSR 168 - java portlet specifikacija; prilikom implementacije modula omogućava integraciju sustava s vodećim web portal sustavima
Iako samostalan modul koji pruža potpunu funkcionalnost upravljanja sadržajem, aktivManager CMM svoju punu snagu pokazuje kao nadogradnja sustava za upravljanje dokumentima koji u tome slučaju pruža jedinstveno i cjelovito rješenje koje zadovoljava zahtjeve najsloženijih poslovnih procesa.
 
« Prethodna   Sljedeća »